PEUL
PEUL
Gedurende het leven zijn er beslissingen die je neemt. Zo heb je bijvoorbeeld gekozen voor een studie aan het LUMC en heb je de juiste keuze gemaakt om je in te schrijven voor Forestus. Een ieder die weleens de krant of NOS-app opent, weet dat het in deze wereld meer dan logisch is om te kiezen voor een dieet met minder dierlijke producten. Deze keuze is dan ook de verbindende factor binnen ons Orde.
Je goed voelen over wat je doet voor de wereld en je lichaam. Geen salmonella, minder verzadigde vetten, maar betekent dit ook minder eiwitten? Absoluut niet! Het voorkomen van hongeroedeem wordt bewerkstelligd door het drinken van behoorlijke hoeveelheden gerstenat. Niet zomaar in een fluitje of een vaasje, maar in een zekere PEUL.
Vanuit alle hoeken van Forestus zijn we bijeengekomen om onze culinaire grenzen keer op keer te verleggen en te ontdekken hoe smaakvol veganistisch eten kan zijn.
Hier komen we samen als gelijkgestemde fijnproevers, gedreven door onze passie en interesse voor heerlijke plantaardige maaltijden en het verrukkelijke goud in onze PEUL.
Waar onze naam voor staat? Spreek ons eens aan en probeer het te ontrafelen!
Anna Zeppenfeldt
Boris Verloop
Demi Vintges
Emma Dumoulin
Evi Koenekoop
Fei-Lynn Barbero
Gijs Hermans
Joyce Vrenken
Lieke van Esch
Nikki Salimans
Page notes (bewerken per pagina)